Home-image
green-image

Openstaande vacatures

 • Content Lead voor Allerhande
 • OVER MPG

  Krijg je er energie van om impactvol werk te maken dat echt het verschil maakt? Wil je het beste uit mooie merken en jezelf halen? Kom dan werken bij MPG, onderdeel van Matter content agency, het netwerk van de beste agencies op het gebied van content marketing. Als jij, net als wij, dagelijks bezig wilt zijn met de laatste ontwikkelingen op het gebied van content, media en marketing in een team van gedreven collega’s waarin creativiteit, strategie en produktie samen komen, lees dan verder!

  Je kent ons waarschijnlijk van alle content die wij voor Allerhande ontwikkelen. Maar je kent ons ook van onder andere Rituals, Decathlon, Gamma, het Nederlands VeteranenInstituut, Eneco, BloemenBureau Holland, Rabobank en MediaMarkt. Wij werken voor veel mooie A-merken, lopen graag voorop en zijn leidend in ons vak.

  Maar veel belangrijker is dat je bij ons (bijna) alles kunt doen wat je wilt op contentmarketinggebied. Wat wij doen? We vertellen verhalen. Voor merken, over merken. We maken websites, apps, magazines, evenementen, foto’s, video’s en zijn gek op AI. Ons creatieve buikgevoel is groot. Maar we varen ook graag op de feiten uit insigths, (consumenten)trends en data. We zoeken elke dag naar state-of-the-art vertelmanieren en -middelen. Om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken. Zo bouwen we aan het contentbureau van de toekomst.

  Bij ons werk je voor meerdere klanten, kun je je ontwikkelen en leer je elke dag nieuwe dingen. Wij hebben specialisten op elk gebied in huis die jou graag vertellen wat ze weten. En met wie je dagelijks samen kunt werken. Andersom willen wij heel graag samenwerken met ondernemende, nieuwsgierige, leergrage, creatieve types die ons willen leren wat zíj weten en/of kunnen. Of het nou je eerste baan wordt, of misschien wel je laatste.

  Samen met SOCIAL.INC, MPG Concepts (New York) en Gicom (Antwerpen) is MPG onderdeel van Matter content agency: een fullservice-contentnetwerk. Met 125+ specialisten hebben we alles in huis om een ‘one-stop-shop for content’ te zijn voor onze klanten.